Повітряна очисна завіса - Язлюк, Борис Олегович; Yazliuk, Borys Olehovych (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Повітряна очисна завіса, що містить компресор та систему повітропроводів, яка відрізняється тим, що повітропровід розміщений на певній висоті стіни навколо ванни і в поперечному розрізі виконаний у вигляді звуженого сопла, причому встановлений під кутом до поверхні стіни з можливістю подачі сильного струменя повітря на стіну. An air purifying veil contains the compressor and the duct system. The duct is located at a certain height walls around bath and in the transverse incision is made in the form of a narrowed nozzle, and set at an angle to the wall surface with the possibility of supplying a jet of air on the wall.
Air purifying veil
Keywords: повітряна завіса; air veil; повітряні потоки; air flows; вентиляція; ventilation