Проблеми соціального захисту мало- захищених верств населення в Подільському регіоні. - Слівінська, Наталія Миколаївна (Луганськ: видавництво СНУ, 2009)
У статті досліджується соціальний захист вразливих верств населення, зокрема інвалідів, у Подільському регіоні на основі сучасних тенденцій та ролі держави щодо формування регіональної соціальної політики.
Вісник Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля. Ч.2. - Луганськ: видавництво СНУ, 2009. №10 (140). – С. 159-162.
Keywords: Соціальні допомоги, інваліди, соціальний захист