Економічний аналіз - Серединська, Віра Миколаївна; Загородна, Ольга Михайлівна; Федорович, Роман Володимирович (Астон, 2010)
У посібнику викладено суть і роль економічного аналізу в системі управління та сферу застосування його методичного інструментарію, методику аналізу основних показників діяльності господарюючих суб'єктів сфери матеріального виробництва
economic analysis
Keywords: економічний аналіз; economic analysis