Управління стратегічними картами на машинобудівних підприємствах - Дорошкевич, Катерина (ТНЕУ, 2010)
Розглянуто збалансовану систему показників і стратегічні карти, наведено недоліки збалансованої системи показників. Для усунення найголовнішого недоліку запропоновані організаційні структури управління стратегічними картами підприємств, визначені їхні переваги і недоліки. Для машинобудівних підприємств рекомендовано здійснювати управління стратегічними картами за центрами відповідальності. The balanced system of indexes and strategic maps is considered, the lacks of the balanced system of indexes are resulted. For the removal of the most important failing the organizational structures of management of enterprises strategic maps are offered, their advantages and failings are certain. For machine-building enterprises it is recommended to carry out a management strategic maps by the centers of responsibility.