Управління ризиками в митній справі: теорія та практика - Роєцька (Чайнюк), Катерина Сергіївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Управління ризиками в митній справі: теорія та практика
Risk Management in Customs Affairs: Theory and Practice
Keywords: управління ризиками; митна справа