Практикум: системи керування базами даних - Хома, Надія Григорівна; Муравський, Василь Володимирович; Хома-Могильська, Світлана Григорівна (Тернопіль : СМП “Тайп”, 2019)
"Практикум: системи керування базами даних" є частиною методичного забезпечення навчального курсу "Сучасні інформаційні технології", а також може використовуватися в інших споріднених курсах. Метою практикуму є оволодіння методами використання системи керування базами даних MS Access для застосування в практичній діяльності. Кожна лабораторна робота містить теоретичні відомості, завдання, контрольні запитання та зразки оформлення лабораторних робіт. Назви команд меню, опцій чи інших елементів подаються англійською, російською та українською мовами.
Keywords: базаданих; таблиця даних; запит; звіт; форма введення даних; ключове поле; індекси; фільтрування даних