Інформаційне забезпечення інноваційних технологій у галузі туризму - Кирилюк, Т. В. (Тернопіль, 2021)
Мета магістерського дослідження – аналіз інформаційного забезпечення інноваційних технологій у галузі туризму.
Keywords: інформаційні технології; інформаційне забезпечення у туризмі; туристична діяльність