Деякі аспекти балансування доходів та витрат Пенсійного фонду - Загорєєва, О.Ю. (Луцький національний технічний університет, 2010)
У статті досліджуються основні напрямки та проблеми балансування доходів та витрат за сплатою пенсійного збору платниками в Пенсійних фондах, які впливають на рівень пенсійного забезпечення та потребують вирішення.
1. Адамик, О. Організація обліку виконання бюджету органами пенсійного фонду України // Бухгалтерський облік і аудит. – 2007. -№5. – с.36-42 2. Зайчук, Б.О.; Зарудний, О.Б.; Березіна, С.Б. Пенсійний фонд: Організаційно-правові засади функціонування. – К., 2006. – 1150с. 3. Конопліна, Ю.С. Соціальне страхування. – Суми: ВТД «Університетська книга», 2008. – 224с.
Keywords: пенсія, пенсійне забезпечення, доходи, витрати, пенсійна система