Інформаційне забезпечення фінансового менеджменту установ охорони здоров’я. - Мокрицька, Анна Богданівна (My University, 2003)
Розглянуто систему інформаційного забезпечення як важливу складову фінансового менеджменту. Охарактеризовано суть та класифікацію інформаційного забезпечення загалом та інформаційної системи охорони здоров’я зокрема, а також висвітлено місце інформації в процесі прийняття рішень.
Keywords: Менеджмент, фінансовий менеджмент, інформаційне забезпечення, прийняття рішень, інформаційна система охорони здоров’я, фонди фінансових ресурсів, управлінські рішення