STP - маркетинг на ринку знань - Матвіїв, Микола; Matviyiv, Mykola (ТНЕУ, 2009)
Розглянуто теоретичні основи суті сегментування, відбору цільових сегментів та позиціювання на ринку знань. Обґрунтовано критерії оцінки ринку знань. Показано приріст поточної вартості майбутніх доходів людини в результаті індивідуальних інвестицій. Запропоновано матрицю привабливості ринку знань та ділової активності фірми.
STP is marketing at the knowledges market
Keywords: сегментування; маркетинг; ринок знань