Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1134
Назва: | Управління якістю продукції в системі забезпечення конкурентноспроможності підприємства |
Інші назви: | Quality management system to ensure the competitiveness of enterprises |
Автори: | Крещенко, Тетяна Василівна Kreshchenko, T. V. |
Ключові слова: | менеджмент організацій, конкурентноспроможність підприємства, управління якістю продукції |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Тернопіль |
Бібліографічний опис: | Крещенко, Т. В. Управління якістю продукції в системі забезпечення конкурентноспроможності підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем "магістр" : спец. - менеджмент організацій / Тетяна Василівна Крещенко ; наук. керівник к.е.н. А. Є. Буяк. - Тернопіль, 2012. - 131 с. |
Короткий огляд (реферат): | Теоретичне обгрунтування й розробка практичних рекомендацій щодо напрямів і методів підвищення якості продукції молокопереробних підприємств в умовах посилення конкуренції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1134 |
Розташовується у зібраннях: | 2011-2012 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kreshchenko T. V.MOmz51.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.