Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13579
Назва: ІНСТРУМЕНТИ РИНКОВОГО ПОЗИЦІОНУВАННЯ М`ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Мигаль, Оксана Фелікіссімівна
Ключові слова: позиціонування
м`ясна продукція
м`ясопереробні підприємства
Дата публікації: 2008
Видавництво: Наука молода
Серія/номер: № 10;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13579
ISSN: 1818-2682
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІНСТРУМЕНТИ_РИНКОВОГО_ПОЗИЦІОНУВАННЯ_М`ЯСНОЇ_ПРОДУКЦІЇ.PDF327.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.