Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13581
Назва: | Формування психографічних профілів споживачів м’ясної продукції |
Автори: | Мигаль, Оксана Фелікіссімівна |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Вісник Хмельницького національного університету |
Серія/номер: | № 6, Т. 4 (167); |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13581 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування_психографічних_профілів_споживачів_м’ясної_продукції.PDF | 469.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.