Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14084
Назва: Аутсорсинг як інструмент управління в системі іпотечного кредитування
Інші назви: Outsourcing as a management tool in the system of mortgage lending
Автори: Лацик, Галина Миронівна
Ключові слова: іпотечне кредитування
аутсорсинг
система іпотечного кредитування
інноваційні інструменти управління
Дата публікації: 2011
Видавництво: Підручники і посібники
Бібліографічний опис: Лацик Г. М. Аутсорсинг як інструмент управління в системі іпотечного кредитування / Г. М. Лацик // Актуальні проблеми сучасної економічної науки : збірник наукових тез / відп. ред. І.М. Таранов. Тернопіль : Вид-во „Підручники і посібники”, 2011. – С. 114–115.
Короткий огляд (реферат): Парадигма синергетичного розвитку іпотеки у посткризовий період повинна бути спрямована на активізацію системоформуючих чинників та їх спрямування на створення нових прогресивних іпотечних технологій і базових інновацій, розроблення й впровадження товарів-лідерів та формування нових сеґментів ринку іпотечного кредитування. В цьому контексті особливо важливе значення для вітчизняних іпотечних кредиторів матиме застосування у практичній діяльності схем аутсорсингу, тобто передачі частини функцій з обслуговування діяльності банківських установ стороннім контраґентам за умови ґарантування ними відповідного рівня якості та ефективності їх виконання на основі трансформації чи оновлення бізнес-процесів та технологій з можливістю переходу частини персоналу банку (іпотечного кредитора) до контраґента (аутсорсера).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14084
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лацик_Г.PDF190.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.