Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14471
Назва: | Організація обліку витрат на переробку сільськогосподарської продукції |
Автори: | Рожелюк, Вікторія Миколаївна |
Ключові слова: | переробка сільськогосподарська продукція витрати собівартість продукції давальницька сировина методи обліку витрат |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Облік і фінанси |
Бібліографічний опис: | В. М. Рожелюк // Облік і фінанси. – 2014. – № 3 (65). – С. 71–76 |
Короткий огляд (реферат): | Бухгалтерський облік процесів переробки сільськогосподарської продукції – одна із найскладніших ділянок в системі організації обліку на переробному підприємстві. Стаття присвячена розкриттю особливостей процесу організації обліку витрат пов’язаних з переробкою сільськогосподарської продукції суб’єктами господарювання різних форм власності, а також уточненню структури статей витрат з врахуванням виробничої технології. Визначено найбільш оптимальне групування статей витрат для переробних підприємств. Розкрито етапи калькуляції собівартості сільськогосподарської продукції на переробних підприємствах, а також розглянуто основні методи бухгалтерського обліку витрат на переробку та умови їх застосування. Описано особливості процесу калькулювання собівартості продукції переробки з використанням давальницької сировини. В дослідженні зроблено акцент на структурних елементах собівартості продукції переробних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14471 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
201-organizaciya-obliku-vitrat-na-pererobku-silskogospodarskoi-produkcii.pdf | 202.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.