Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14471
Назва: Організація обліку витрат на переробку сільськогосподарської продукції
Автори: Рожелюк, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: переробка
сільськогосподарська продукція
витрати
собівартість продукції
давальницька сировина
методи обліку витрат
Дата публікації: 2014
Видавництво: Облік і фінанси
Бібліографічний опис: В. М. Рожелюк // Облік і фінанси. – 2014. – № 3 (65). – С. 71–76
Короткий огляд (реферат): Бухгалтерський облік процесів переробки сільськогосподарської продукції – одна із найскладніших ділянок в системі організації обліку на переробному підприємстві. Стаття присвячена розкриттю особливостей процесу організації обліку витрат пов’язаних з переробкою сільськогосподарської продукції суб’єктами господарювання різних форм власності, а також уточненню структури статей витрат з врахуванням виробничої технології. Визначено найбільш оптимальне групування статей витрат для переробних підприємств. Розкрито етапи калькуляції собівартості сільськогосподарської продукції на переробних підприємствах, а також розглянуто основні методи бухгалтерського обліку витрат на переробку та умови їх застосування. Описано особливості процесу калькулювання собівартості продукції переробки з використанням давальницької сировини. В дослідженні зроблено акцент на структурних елементах собівартості продукції переробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14471
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201-organizaciya-obliku-vitrat-na-pererobku-silskogospodarskoi-produkcii.pdf202.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.