Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15989
Назва: | Сучасний стан розвитку м'ясопродуктового підкомплексу України |
Автори: | Штимер, Леся Тарасівна |
Ключові слова: | тваринництво, м’ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, ефективність, розвиток. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Луганський національний університет ім. Т. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Штимер Л. Т. Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л. Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. – 2013. – № 2. – С.152-155. |
Серія/номер: | ;№2(32) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15989 |
ISSN: | 1817-3772 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України.pdf | 174.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.