Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15996
Назва: Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств
Автори: Штимер, Леся Тарасівна
Ключові слова: конкуренція, конкурентоспроможність, м’ясопереробні підприємства, фактори конкурентоспроможності, конкурентні переваги.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Полтавський університет економіки і торгівлі
Бібліографічний опис: Штимер Л. Т. Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств / Л. Т. Штимер // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки" – 2011. – № 3(48). – С. 175-180.
Серія/номер: Економічні науки;№3(48)
Короткий огляд (реферат): У статті визначено поняття конкурентоспроможності підприємства. Встановлено і обґрунтовано ключові фактори впливу на конкурентоспроможність м’ясопереробних підприємств. Розглянуто основні фактори конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясної продукції. Проведена класифікація факторів впливу за зовнішніми та внутрішніми ознаками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15996
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.