Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15996
Назва: | Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств |
Автори: | Штимер, Леся Тарасівна |
Ключові слова: | конкуренція, конкурентоспроможність, м’ясопереробні підприємства, фактори конкурентоспроможності, конкурентні переваги. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Бібліографічний опис: | Штимер Л. Т. Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств / Л. Т. Штимер // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки" – 2011. – № 3(48). – С. 175-180. |
Серія/номер: | Економічні науки;№3(48) |
Короткий огляд (реферат): | У статті визначено поняття конкурентоспроможності підприємства. Встановлено і обґрунтовано ключові фактори впливу на конкурентоспроможність м’ясопереробних підприємств. Розглянуто основні фактори конкурентних переваг на ринку м’яса та м’ясної продукції. Проведена класифікація факторів впливу за зовнішніми та внутрішніми ознаками. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15996 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сучасні теорії конкуренції та конкурентних переваг м'ясопереробних підприємств.pdf | 240.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.