Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16251
Назва: | Облік, аналіз та контроль медикаментів та продуктів харчування у медичних закладах |
Інші назви: | A ccounting, analysis and control of m edicines and foodstuffs in public M edical Institutions |
Автори: | Панчук, Максим Валентинович |
Ключові слова: | Заклади охорони здоров'я облік медикаментів облік продуктів харчування Інф ормаційні технології обліку запасів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Панчук, М. В. Облік, аналіз та контроль медикаментів та продуктів харчування у медичних закладах : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03050901 – облік і аудит магістер. програма – інформаційні технології обліку та контролю в державному секторі економіки / Максим Валентинович Панчук наук. керівник к.е.н., доцент І.Д. Бенько. – Тернопіль, 2017. – 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі відображено методологію та організацію бухгалтерського обліку запасів, проаналізовано їх роль та значення для діяльності установи, досліджено порядок їх формування та використання, класифікацію і структуру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16251 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панчук М.В. ІТОДС-21.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.