Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16251
Назва: Облік, аналіз та контроль медикаментів та продуктів харчування у медичних закладах
Інші назви: A ccounting, analysis and control of m edicines and foodstuffs in public M edical Institutions
Автори: Панчук, Максим Валентинович
Ключові слова: Заклади охорони здоров'я
облік медикаментів
облік продуктів харчування
Інф ормаційні технології обліку запасів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Панчук, М. В. Облік, аналіз та контроль медикаментів та продуктів харчування у медичних закладах : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03050901 – облік і аудит магістер. програма – інформаційні технології обліку та контролю в державному секторі економіки / Максим Валентинович Панчук наук. керівник к.е.н., доцент І.Д. Бенько. – Тернопіль, 2017. – 88 с.
Короткий огляд (реферат): В даній роботі відображено методологію та організацію бухгалтерського обліку запасів, проаналізовано їх роль та значення для діяльності установи, досліджено порядок їх формування та використання, класифікацію і структуру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16251
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панчук М.В. ІТОДС-21.pdf1.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.