Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16568
Назва: Функціонування і розвиток агропродовольчого ринку в умовах інституціональних змін
Інші назви: Functioning and development of the agro food market in the conditions of institutional changes
Автори: Гурний, Роман Ігорович
Ключові слова: агропродовольчий ринок
аграрна реформа
інституціональний підхід
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Гурний, Р. І. Функціонування і розвиток агропродовольчого ринку в умовах інституціональних змін : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060101 – менеджмент організацій і адміністрування магістер. програма – менеджмент і правове забезпечення агропромислового виробництва / Роман Ігорович Гурний ; наук. керівник к.е.н., доцент Р.В. Волошин. – Тернопіль, 2017. – 106 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретично обґрунтувані концептуальні положення інституційного розвитку агропродовольчого ринку на засадах сталості, визначені на цій основі принципи формування ефективного інституційного середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16568
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гурний Р.І...pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.