Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16568
Назва: | Функціонування і розвиток агропродовольчого ринку в умовах інституціональних змін |
Інші назви: | Functioning and development of the agro food market in the conditions of institutional changes |
Автори: | Гурний, Роман Ігорович |
Ключові слова: | агропродовольчий ринок аграрна реформа інституціональний підхід |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гурний, Р. І. Функціонування і розвиток агропродовольчого ринку в умовах інституціональних змін : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060101 – менеджмент організацій і адміністрування магістер. програма – менеджмент і правове забезпечення агропромислового виробництва / Роман Ігорович Гурний ; наук. керівник к.е.н., доцент Р.В. Волошин. – Тернопіль, 2017. – 106 с. |
Короткий огляд (реферат): | Теоретично обґрунтувані концептуальні положення інституційного розвитку агропродовольчого ринку на засадах сталості, визначені на цій основі принципи формування ефективного інституційного середовища. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16568 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гурний Р.І...pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.