Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18341
Назва: | ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК СФЕРИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ПРОБЛЕМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ |
Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
Ключові слова: | інноваційний розвиток, виробництво, продукти харчування, продовольча безпека, підходи, структура |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету Випуск 33. Частина 1. С 108-111 |
Бібліографічний опис: | У статті розглянуто теоретичні аспекти інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування у контексті вирішення проблем продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняні та зарубіжні підходи стосовно структури і шляхів оптимізації продовольчої безпеки населення. Відзначено роль інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в гарантуванні продовольчої безпеки в сучасних умовах |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18341 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Znpchdtu_2013_33(1)__19 (1).pdf | 153.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.