Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18545
Назва: | .Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування |
Інші назви: | Industry factors of innovative development of food production |
Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
Ключові слова: | факторы, иннновационное развитие, сфера производства продуктов питания, классификация |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Науковий журнал « Економічний часопис –ХХІ» №11-12(1) 2012 С.40-42 |
Бібліографічний опис: | В статье обоснована концепция факторов инновационного развития . Рассмотрен вопрос классификации факторов инновационного развития сферы производства продуктов питания, проанализованы механизмы влияния и структуры группы отраслевых факторов |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18545 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6. .pdf | 128.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.