Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18613
Назва: Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками
Автори: М.Щ. Шугай
н.п. Чорна
Н.Ф. Кігель
Ключові слова: вітчизняні сири, дріжджі, плісені, мікрофлора
Дата публікації: 2013
Видавництво: М.Щ. Шугай, Н.П. Чорна, Н.Ф. Кігель Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками//Проблеми ринку продовольчих ресурсів України:зб. наук. праць за мат Першої наук.-практ. конф. 10 квітня 2013 року, Інститут продовольчих ресурсів НАААН. М. Київ. С.125-126.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18613
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32 .pdf1.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.