Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18613
Назва: | Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками |
Автори: | М.Щ. Шугай н.п. Чорна Н.Ф. Кігель |
Ключові слова: | вітчизняні сири, дріжджі, плісені, мікрофлора |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | М.Щ. Шугай, Н.П. Чорна, Н.Ф. Кігель Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками//Проблеми ринку продовольчих ресурсів України:зб. наук. праць за мат Першої наук.-практ. конф. 10 квітня 2013 року, Інститут продовольчих ресурсів НАААН. М. Київ. С.125-126. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18613 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32 .pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.