Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18763
Назва: | Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства |
Інші назви: | Management of the competitiveness of the restaurant business |
Автори: | Баран, Ольга Петрівна |
Ключові слова: | конкуренція конкурентоспроможність закладу заклад ресторанного господарства Індекс NPS кадрова політика |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Баран, О. П. Управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 ̶ туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Ольга Петрівна Баран ; наук. керівник к.е.н. І. О. Продан. – Тернопіль, 2017. – 100 с. |
Короткий огляд (реферат): | Здійснено обґрунтування теоретичних положень та розроблення рекомендацій щодо управління конкурентоспроможністю закладу ресторанного господарства та побудови ефективної системи клієнтоорієнтованого сервісу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18763 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olia Baran Магістерська (1).pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.