Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19548
Назва: Технологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів
Автори: Рожелюк, Вікторія Миколаївна
Денчук, Павло Никифорович
Ключові слова: переробка
організація обліку
бізнес-процеси
сільськогосподарська продукція
Дата публікації: 27-кві-2017
Видавництво: Львів: Видавництво Львівської політехніки
Бібліографічний опис: Технологічні процедури переробки сільськогосподарської продукції в контексті організації обліку бізнес-процесів/ Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Оліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства". - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2017.- С.227-228
Короткий огляд (реферат): В дослідженні визначено вплив організаційних та технологічних особливостей переробки продукції сільського господарства на побудову організації обліку бізнес-процесів переробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19548
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези.pdf225.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.