Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19614
Назва: Проблема створення компетентно-модульного професійно-орієнтованого підручника з англійської мови в практиці українського ВНЗ
Інші назви: Актуальні питання освіти і науки. Збірник наукових статей Національної академії Національної гвардії України.
Автори: Рибіна, Наталія Вікторівна
Кошіль, Наталія Євгенівна
Ключові слова: професійно-орієнтований підручник з англійської мови, комунікативні компетенції, модель, навчальні результати.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків : ХОГОКЗ, 2015
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано процес створення підручника з англійської мови з урахуванням сучасної тенденції орієнтованості навчання на формування професійної комунікативної компетенції з повним складом її компонентів: лінгвістичних, дискурсивних, соціолінгвістичних, соціокультурних і стратегічних. Встановлено, що сучасний професійно орієнтований підручник повинен включати, з одного боку, традиційну складову – основи наукових дисциплін за профілем ВНЗ і, з іншого, нову, представлену в моделі діяльності майбутнього спеціаліста у вигляді його функцій, проблем, завдань і компетенцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19614
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибіна-Кошіль (стаття 2015).doc52 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити
Харків 15 .pdf3.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.