Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19750
Назва: Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі
Інші назви: Развитие свеклосахарного подкомплекса на инновационной основе
The development of sugar beet subcomplex based on innovation
Автори: Зигрій, Ольга Володимирівна
Ключові слова: бурякоцукровий підкомплекс
цукрова сировина
цукровиробництво
економічна ефективність
рентабельність
інноваційний тип розвитку
переробні підприємства
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Дудар Т.Г. Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі / Т.Г. Дудар, О.В. Зигрій // Інноваційна економіка АПК. Тернопіль : Добрі справи, 2007. – №1(3). – С. 129–135.
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено сучасні проблемні питання розвитку бурякоцукрової галузі. Запропоновано шляхи покращення роботи підкомплексу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19750
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.