Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19750
Назва: | Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі |
Інші назви: | Развитие свеклосахарного подкомплекса на инновационной основе The development of sugar beet subcomplex based on innovation |
Автори: | Зигрій, Ольга Володимирівна |
Ключові слова: | бурякоцукровий підкомплекс цукрова сировина цукровиробництво економічна ефективність рентабельність інноваційний тип розвитку переробні підприємства |
Дата публікації: | 2007 |
Бібліографічний опис: | Дудар Т.Г. Розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі / Т.Г. Дудар, О.В. Зигрій // Інноваційна економіка АПК. Тернопіль : Добрі справи, 2007. – №1(3). – С. 129–135. |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено сучасні проблемні питання розвитку бурякоцукрової галузі. Запропоновано шляхи покращення роботи підкомплексу |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19750 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
розвиток бурякоцукрового підкомплексу на інноваційній основі.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.