Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20527
Назва: "Економічні бульбашки" на ринку віртуальних товарів
Автори: Легкий, Олег
Ключові слова: Фінансові бульбашки
індустрія відеоігор
віртуальний товар
ринковий сегмент
споживач-казуал
стратегія «зняття вершків»
ринок мобільних платформ
Дата публікації: 2016
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Легкий, О. "Економічні бульбашки" на ринку віртуальних товарів [Текст] / Олег Легкий // Журнал європейської економіки. – 2016. – Т. 15, № 2. – С. 183-193.
Короткий огляд (реферат): Хронологічно систематизовано та проаналізовано виникнення й причини криз на ринку віртуальних товарів - місця, де зустрічаються попит і пропозиція на товари цифрового, нематеріального характеру, передусім відеоігор. Доведено, що даний сегмент попри значні перспективи та динамічний розвиток здатний породжувати таке ринкове явище, як «економічні бульбашки» - торгівлю великими обсягами товару за цінами, що істотно відрізняються від істинних цін. Проаналізовано наявний стан речей на ринку відеотоварів, особливості реклами та поведінки споживачів на ньому. Проілюстровано раніше систематизовані дані щодо прогнозних показників розвитку ринку ігрової індустрії, а також висвітлено тези щодо формування но¬вих «економічних бульбашок» у даній галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20527
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 15 (№2) Червень 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Легкий О..pdf260.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.