Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22620
Назва: Пріоритетні напрямки розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду
Автори: Скавронська, Ірина Володимирівна
Ключові слова: ресторан, ресторанна справа, заклади харчування, напрямок розвитку
Дата публікації: 2009
Видавництво: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету (Економічні науки)
Серія/номер: ІІ (34);
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемам розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду. Висвітлено основні різновидності ресторанів. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанної справи в світі та Україні. Розроблено практичні рекомендації і пропозиції щодо пріоритетних напрямків розвитку ресторанної справи України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22620
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.