Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22620
Назва: | Пріоритетні напрямки розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду |
Автори: | Скавронська, Ірина Володимирівна |
Ключові слова: | ресторан, ресторанна справа, заклади харчування, напрямок розвитку |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету (Економічні науки) |
Серія/номер: | ІІ (34); |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена проблемам розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду. Висвітлено основні різновидності ресторанів. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанної справи в світі та Україні. Розроблено практичні рекомендації і пропозиції щодо пріоритетних напрямків розвитку ресторанної справи України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22620 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пріоритетні напрямки розвитку ресторанної справи України в контексті світового досвіду.pdf | с | 459.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.