Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3158
Назва: | Маркетинг інноваційних молочних продуктів на засадах дегустаційного підходу |
Інші назви: | Marketing of innovative dairy products based on a tasting approach |
Автори: | Зацна, Люба Ярославівна Zatsna, L. Ya. |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Зацна, Люба Ярославівна. Маркетинг інноваційних молочних продуктів на засадах дегустаційного підходу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец.08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Люба Ярославівна Зацна. - Тернопіль : ТНЕУ, 2012. - 20 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3158 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Зацна в бібліотеку.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.