Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32804
Назва: Інноваційна складова процесу управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі
Автори: Цимбалюк, Ганна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Цимбалюк, Ганна Інноваційна складова процесу управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [Текст] / Ганна Цимбалюк // Цифрова економіка: тренди та перспективи: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [м. Тернопіль, 25 жовтня 2018 р.] / редкол. : П. Р. Пуцентейло, Б. О. Язлюк, Р. Ф. Бруханський [та ін.]. – Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - С. 213-215.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32804
Розташовується у зібраннях:ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА: ТРЕНДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цимбалюк Г..pdf504.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.