Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3527
Назва: | Особливості сучасного розвитку м’ясо-продуктового підкомплексу України |
Інші назви: | Features of the modern meat products sub Ukraine |
Автори: | Пуцентейло, Петро Романович |
Ключові слова: | м’ясопродуктовий підкомплекс, галузь, тваринництво, ефективність виробництва, агропромисловийкомплекс meat sector, industry, farming, production efficiency, agricultural complex |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сталий розвиток економіки |
Бібліографічний опис: | Пуцентейло, П. Р. Особливості сучасного розвитку м’ясо-продуктового підкомплексу України / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2012. – № 5 (15). – С. 13–18. |
Серія/номер: | ;5 (15) |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлені аспекти формування і функціонування м’ясопродуктового підкомплексу України в сучасних умовах. Проведено розгляд специфіки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України, як одного з основних виробників важливих білкових продуктів. Запропоновано шляхи підвищення ефективності функціонування галузі. The article highlights aspects of the formation and functioning of the meat sector in Ukraine in modern terms. Carried out consideration of the specific development of meat sector in Ukraine as one of the main producers of important protein products. Suggested ways of increasing effectiveness functioning of the industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3527 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СРЕ_5_2012 13-18.pdf | 130.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.