Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3556
Назва: Перспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства України
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: тваринництво, м’ясне скотарство, породи худоби, виробничий потенціал, інтенсифікація
cattle, beef cattle, cattle breeds, production potential, intensifying
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сталий розвиток економіки
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Перспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства України / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 1 (4). – С. 9-17.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено аналіз становлення та розвитку селекції у м’ясному скотарстві України в контексті наукових, соціально-економічних, організаційних і технологічних чинників. Охарактеризовано етапи формування галузі м’ясного скотарства в Україні. Запропоновано шляхи розвитку м’ясного потенціалу галузі тваринництва на перспективу. The article presents the analysis of formation and development in beef cattle breeding Ukraine in the context of scientific, socio-economic, organizational and technological factors. The stages of the field of beef cattle breeding in Ukraine. The ways of the meat animal industry potential for the future.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3556
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_1_2011.pdf238.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.