Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3558
Назва: Організаційно-технологічні аспекти функціонування галузі м’ясного скотарства
Інші назви: Organizational and technological aspects of the functioning of the meat cattle
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: м’ясне скотарство, технологія м’ясного скотарства, кормова база, годівля, відгодівельний майданчик
beef cattle, beef cattle breeding technology, forage, feeding, feeding ground
Дата публікації: 2011
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Організаційно-технологічні аспекти функціонування галузі м’ясного скотарства / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2011. – № 5 (24). – С. 106-114.
Серія/номер: ;5
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто організаційні особливості розвитку м’ясного скотарства за природно-економічними зонами розташування. Розкрито сутність основних технологічних моментів функціонування галузі. Узагальнено досвід сучасних відгодівельних майданчиків м’ясної худоби. Запропоновано шляхи підвищення ефективності м’ясного скотарства у контексті різноманітних технологій утримання, вирощування і відгодівлі. The article examines the organizational features of beef cattle for natural economic zones location. The essence of the basic technological aspects of branch operation. An experience modern beef cattle fattening areas. The ways of improving the efficiency of beef cattle in the context of various technologies keeping, breeding and feeding.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3558
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_5_2011 Пуцентейло П.Р..pdf158.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.