Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37593
Назва: Передумови впровадження системи планування діяльності підприємства
Інші назви: PREREQUISITES FOR IMPLEMENTING THE SYSTEM OF ENTERPRISE ACTIVITY PLANNING
Автори: Костецька, Наталія Іванівна
Kostetska, Nataliia
Ключові слова: планування
система планування діяльності підприємства
організаційні передумови
інформаційні передумови
кадрові передумови
організаційна структура
інформаційне забезпечення
кадрове забезпечення
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Костецька Н.І. Передумови впровадження системи планування діяльності підприємства / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2019. – № 2(43). – С. 78–84.
Короткий огляд (реферат): Мета. Дослідження організаційних, інформаційних та кадрових передумов, необхідних для формування ефективної системи планування діяльності підприємства в сучасних умовах. Методика дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові праці вчених з питань планування діяльності підприємства. У статті використано такі загальнонаукові методи дослідження: порівняння та теоретичного узагальнення – для дослідження організаційних, інформаційних та кадрових передумов, графічний – для наочного ілюстрування взаємодії визначених передумов та їхнього значення для організації системи планування діяльності підприємства, абстрактно-логічний – для визначення взаємозв’язку між передумовами впровадження системи планування. Результати. Визначено необхідність впровадження системи планування діяльності підприємства для забезпечення належного рівня планування. Розглянуто сутність, особливості та значення організаційних, інформаційних і кадрових передумов для формування системи планування. Встановлено наявність взаємозв’язку та взаємозалежності між цими передумовами у процесі функціонування системи планування. Охарактеризовано вплив організаційного, інформаційного і кадрового забезпечення на кінцеві результати діяльності підприємства. Наукова новизна. Обґрунтовано необхідність створення належних організаційних, інформаційних і кадрових передумов для впровадження та забезпечення ефективного функціонування системи планування діяльності підприємства. Практична значущість. Отримані результати дослідження спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи планування за рахунок створення належних організаційних, інформаційних і кадрових передумов та можуть бути використані при впровадженні системи планування діяльності підприємства в сучасних умовах господарювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37593
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SRE_2(43)_2019_Stattia_Kostetska.pdf203.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.