Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39825
Назва: ОСНОВНІ УЧАСНИКИ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ, ОБЄКТОМ ЯКОЇ Є ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ АГРАРНОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Інші назви: THE MAIN PARTICIPANTS OF THE SYSTEM OF TECHNICAL REGULATION OF THE OBJECT OF WHICH IS A QUALITI OF AGRICULTURAL AND FOOD PRODACTS
Автори: Бидик, Алла Геннадіївна
Ключові слова: система технічного, санітарного, фітосанітарного регулювання, технічні бар’єри, стандарти, система безпеки та якості аграрної та харчової продукції, регулятивна практика, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Східна Європа: економіка, бізнес та управління. Дніпро
Бібліографічний опис: Бидик А.Г. Основні учасники системи технічного регулювання, об’єктом якої є якість та безпечність аграрної та харчової продукції [Електронний ресурс]/А. Г. Бидик// Східна Європа: економіка, бізнес та управління. Дніпро, 2020. №1 (24). – С. 209-214. – URL: http://www.easternurope-ebm.in.ua/24-2020-ukr
Короткий огляд (реферат): В статті приділено увагу необхідності та безальтернативності впровадження в Україні нової системи технічного, санітарного та фітосанітарного регулювання європейського зразка, одним з об’єктів якої є якість та безпечність аграрної та харчової продукції. Обґрунтовано, що однією з причин недостатнього обсягу експорту готових харчових продуктів є їх невідповідність вимогам безпечності та якості продукції, встановленим європейськими нормами. Зазначено, що масштабне впровадження сучасної системи технічного регулювання європейського зразка у вітчизняні умови господарювання та регулятивну практику дозволить наблизити продукцію українського виробництва до європейського та світових ринків. Визначено завдання масштабного впровадження системи безпеки та якості аграрної та харчової продукції, виділено об’єкти контролю та основних учасників такої системи. Надано пропозиції щодо необхідності об’єднання зусиль представників різних структурних підрозділів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України в напрямі сприяння масштабному впровадженню системи безпеки та якості продукції у вітчизняну практику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39825
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Текст_Бидик_ст.1.pdf582.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.