Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47881
Назва: | Удосконалення технології і організація харчування подієвого (спортивного, культурного) туристського заходу |
Автори: | Дерецький, М.М. |
Дата публікації: | 2022 |
Опис: | Магістерська робота Удосконалення технології і організація харчування подієвого (спортивного, культурного) туристського заходу |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47881 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дерецький М.М. (1).pdf | 855.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.