Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4976
Назва: | Організаційно-економічні засади збільшення обсягів виробництва дієтичного м’яса в Україні |
Автори: | Пархомець, Микола Уніят, Людмила |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Тернопіль, Економічна думка |
Бібліографічний опис: | Пархомець, Микола. Організаційно-економічні засади збільшення обсягів виробництва дієтичного м’яса в Україні [Текст] / Микола Пархомець, Людмила Уніят // Теоретичні та прикладні аспекти розвитку аграрного бізнесу України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю [м. Тернопіль, 28 жовт. 2015 р.] / редкол. : Б. О. Язлюк, П. Р. Пуцентейло, Ю. І. Гайда [та ін.] ; відп. за вип. П. Р. Пуцентейло. - Тернопіль : Економічна думка, 2015. - С. 189-193. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4976 |
Розташовується у зібраннях: | ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ АГРАРНОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пархомець М., Ун_ят Л..pdf | 222.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.