Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4976
Назва: Організаційно-економічні засади збільшення обсягів виробництва дієтичного м’яса в Україні
Автори: Пархомець, Микола
Уніят, Людмила
Дата публікації: 2015
Видавництво: Тернопіль, Економічна думка
Бібліографічний опис: Пархомець, Микола. Організаційно-економічні засади збільшення обсягів виробництва дієтичного м’яса в Україні [Текст] / Микола Пархомець, Людмила Уніят // Теоретичні та прикладні аспекти розвитку аграрного бізнесу України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю [м. Тернопіль, 28 жовт. 2015 р.] / редкол. : Б. О. Язлюк, П. Р. Пуцентейло, Ю. І. Гайда [та ін.] ; відп. за вип. П. Р. Пуцентейло. - Тернопіль : Економічна думка, 2015. - С. 189-193.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4976
Розташовується у зібраннях:ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ АГРАРНОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пархомець М., Ун_ят Л..pdf222.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.