Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50092
Назва: Автоматизована система керування завантаженням та вивантаженням зерна на елеваторі
Інші назви: Automated control system for grain loading and unloading at the elevator
Автори: Долюк, Володимир Іванович
Ключові слова: автоматизована система
завантаження та вивантаження зерна
керування
ПЛК
automated system
grain loading and unloading
control
PLС
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Долюк, В. І. Автоматизована система керування завантаженням та вивантаженням зерна на елеваторі = Automated control system for grain loading and unloading at the elevator : кваліфікаційна робота : спец. 151 – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології освітньо-професійна програма – автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Володимир Іванович Долюк ; наук. керівник к.т.н. О. М. Заставний. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 75 с.
Короткий огляд (реферат): Робота виконана на 72 сторінках та містить 54 рисунків, 1 додаток, 20 джерел за переліком посилань. Мета кваліфікаційної роботи. Метою кваліфікаційної роботи є розробка, автоматизованого програмного забезпечення для елеваторної установки, яка спростить процес розвантаження та завантаження зерна. Результати роботи. Створене програмне забезпечення для автоматизованої системи, яке забезпечить точне керування завантаженням та вивантаженням зерна, а також можливість моніторингу та віддаленого управління. У роботі досліджено метод запобігання перегріву підшипників на елеваторі та розроблене програмне забезпечення для моніторингу та контролю температури. Рекомендації по використанню результатів роботи. Запропоноване програмне забезпечення для автоматизації зернового елеватора, яке наддасть можливість ефективно керувати процесами обробки та транспортування зерна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50092
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Долюк.pdf2.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.