Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50444
Назва: Інтеграція технологій доповненої реальності і віртуальної реальності в управлінні проєктами
Інші назви: Integration of Augmented Reality and Virtual Reality Technologies in Project Management
Автори: Абрамчук, Дмитро Володимирович
Ключові слова: управління проєктом
технології доповненої реальності (AR)
віртуальна реальність (VR)
інтеграція технологій
project management
augmented reality (AR) technologies
virtual reality (VR)
technology integration
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Абрамчук, Д. В. Інтеграція технологій доповненої реальності і віртуальної реальності в управлінні проєктами = Integration of Augmented Reality and Virtual Reality Technologies in Project Management : кваліфікаційна робота : спец. 122 – комп’ютерні науки освітньо-професійна програма – управління проєктами / Дмитро Володимирович Абрамчук ; наук. керівник к.е.н., доц. Г. М. Гладій. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 71 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи ‒ розробка методології інтеграції технологій доповненої та віртуальної реальності для застосування в сфері управління проєктами. Методи дослідження. Вирішення зазначених завдань проводилося на засадах математичного моделювання, імітаційного моделювання, системного аналізу. Основні результати дослідження: проведено аналіз використання технологій доповненої реальності (AR) та віртуальної реальності (VR) в сфері автосервісу; визначено ключові можливості та переваги інтеграції AR і VR в автомобільний сервіс: покращення продуктивності, оптимізація трудових процесів та зменшення часу виконання ремонтних завдань; проведено дослідження ефективності використання AR і VR в різних аспектах автомобільного обслуговування, таких як навчання персоналу, якість обслуговування та мінімізація помилок; за результатами впровадження технологій AR і VR в автомобільну сферу виявлено значущі покращення у продуктивності робіт, підвищенні рівня задоволеності клієнтів та успішній навчанні персоналу; розроблено рекомендації щодо оптимального використання AR і VR в автомобільній галузі для досягнення максимальної результативності та підвищення якості обслуговування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50444
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Абрамчук.pdf2.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.