Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8153
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНІЙ ПРАКТИЦІ ГОСПОДАРЮВАННЯ |
Інші назви: | FEATURES COMPETITIVE DEVELOPMENT OF DAIRY PROCESSING ENTERPRISES IN THE MODERN PRACTICE OF MANAGEMENT |
Автори: | Мартусенко, Ірина Валеріївна Бойківська, Галина Миколаївна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, конкурентоспроможний розвиток підприємства, рівень конкурентоспроможного розвитку competitiveness, competitive development, the degree of competitive development |
Дата публікації: | вер-2014 |
Видавництво: | Агросвіт |
Бібліографічний опис: | Агросвіт. – 2014. – № 18. – С. 29-35. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасні особливості конкурентоспроможного розвитку молокопереробного підприємства. Визначено основні фактори, що впливають на рівень конкурентоспроможного розвитку підприємства. Окреслено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможного розвитку підприємства. The modern features of a competitive dairy enterprise аre considered. The main factors affecting the competitive level of the enterprise are determined. Outlined possible ways to improve the competitive development of the enterprise are shown. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8153 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Martusenko I.V. Agrosvit.pdf | 192.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.