Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8153
Назва: ОСОБЛИВОСТІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНІЙ ПРАКТИЦІ ГОСПОДАРЮВАННЯ
Інші назви: FEATURES COMPETITIVE DEVELOPMENT OF DAIRY PROCESSING ENTERPRISES IN THE MODERN PRACTICE OF MANAGEMENT
Автори: Мартусенко, Ірина Валеріївна
Бойківська, Галина Миколаївна
Ключові слова: конкурентоспроможність, конкурентоспроможний розвиток підприємства, рівень конкурентоспроможного розвитку
competitiveness, competitive development, the degree of competitive development
Дата публікації: вер-2014
Видавництво: Агросвіт
Бібліографічний опис: Агросвіт. – 2014. – № 18. – С. 29-35.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасні особливості конкурентоспроможного розвитку молокопереробного підприємства. Визначено основні фактори, що впливають на рівень конкурентоспроможного розвитку підприємства. Окреслено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможного розвитку підприємства. The modern features of a competitive dairy enterprise аre considered. The main factors affecting the competitive level of the enterprise are determined. Outlined possible ways to improve the competitive development of the enterprise are shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8153
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Martusenko I.V. Agrosvit.pdf192.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.