Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12068
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зварич, Ірина Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Зварич, Роман Євгенович | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-06T21:20:42Z | - |
dc.date.available | 2017-02-06T21:20:42Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2013. – Вип. 5. – С. 113–119. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12068 | - |
dc.title | Особливості локальної виробничої системи чаю в Індії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНОЇ ВИРОБНИЧОЇ СИСТЕМИ ЧАЮ В ІНДІЇ.pdf | 568.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.