Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12068
Назва: | Особливості локальної виробничої системи чаю в Індії |
Автори: | Зварич, Ірина Ярославівна Зварич, Роман Євгенович |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2013. – Вип. 5. – С. 113–119. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12068 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНОЇ ВИРОБНИЧОЇ СИСТЕМИ ЧАЮ В ІНДІЇ.pdf | 568.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.