Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛебедєва, Ольга-
dc.date.accessioned2017-02-14T10:30:14Z-
dc.date.available2017-02-14T10:30:14Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛебедєва, Ольга. Організаційно-економічні чинники підвищення конкурентоспроможності молокопродукції [Текст] / Ольга Лебедєва // Облік як інформаційна система для економічної безпеки підприємств в конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. [м. Тернопіль, 25-26 листоп. 2010 р.] / редкол. : Я. Д. Крупка, М. С. Пушкар, П. Я. Хомин [та ін.] ; відп. за вип. М. С. Пушкар. - Тернопіль : ТНЕУ, 2010. - Ч. ІІ. - С. 230-233.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12842-
dc.publisherТернопіль, ТНЕУuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні чинники підвищення конкурентоспроможності молокопродукціїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:ОБЛІК ЯК ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ДЛЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ В КОНКУРЕНТНОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лебедєва.pdf136.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.