Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13247
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матвіїв, Микола | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-17T10:07:22Z | - |
dc.date.available | 2017-02-17T10:07:22Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Матвіїв, М. Формування концепції гостинності в інноваційному маркетингу послуг ресторанних підприємств [Текст] / Микола Матвіїв // Журнал європейської економіки. - 2014. - Т. 13, № 3. - С. 304-323. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13247 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сутність концепції гостинності в іноваційному маркетингу ресторанних підприємств. Концепція гостинності випливає з концепції маркетингу взаємовідносин і має власну сферу застосування, пов’язану з доброзичливим прийомом та якісним обслуговуванням гостей (клієнтів) ресторанів, готелів, круїзних лайнерів, казино, курортів, пансіонатів, мотелі, хостелів тощо. Охарактеризовано два сучасні напрямки розвитку сфери гостинності, а саме: гостинність у напрямку забезпечення гостей житлом та зручностями (готельне господарство) та гостинність у напрямку надання розваг та харчування (ресторанне господарство). Здійснено класифікацію європейських національних кухонь та розглянуто молекулярну кухню, під якою розуміють модну тенденцію в кулінарії, що об’єднує різні страви з незвичайними властивостями і комбінаціями компонентів. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | європейські стандарти продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | інноваційний маркетинг | uk_UA |
dc.subject | маркетинг-мікс ресторанних послуг | uk_UA |
dc.subject | молекулярна кухня | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Формування концепції гостинності в інноваційному маркетингу послуг ресторанних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 13 (№3) Вересень 2014 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матвіїв М..pdf | 276.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.