Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13934
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бучинська, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-20T18:57:33Z | - |
dc.date.available | 2017-02-20T18:57:33Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | БучинськаТ. ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА//Тернопіль. ТНЕУ 2009.- С.598-600. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13934 | - |
dc.publisher | Збірник тез доповідей IIміжнародної конференції молодих учених і студентів "Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний і зарубіжний досвід". -Тернопіль.-2009. | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність, компетентність, професійна компетентність, компетенція | uk_UA |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
формування професійної компетентності фахівця - невід'ємна складова конкурентоспроможності підприємства.pdf | 99.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.