Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБучинська, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-02-20T18:57:33Z-
dc.date.available2017-02-20T18:57:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБучинськаТ. ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА//Тернопіль. ТНЕУ 2009.- С.598-600.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13934-
dc.publisherЗбірник тез доповідей IIміжнародної конференції молодих учених і студентів "Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний і зарубіжний досвід". -Тернопіль.-2009.uk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність, компетентність, професійна компетентність, компетенціяuk_UA
dc.titleФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.