Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13934
Назва: | ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА |
Автори: | Бучинська, Тетяна Володимирівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, компетентність, професійна компетентність, компетенція |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Збірник тез доповідей IIміжнародної конференції молодих учених і студентів "Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний і зарубіжний досвід". -Тернопіль.-2009. |
Бібліографічний опис: | БучинськаТ. ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА//Тернопіль. ТНЕУ 2009.- С.598-600. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13934 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
формування професійної компетентності фахівця - невід'ємна складова конкурентоспроможності підприємства.pdf | 99.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.