Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15409
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧопляк, Ірина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2017-02-27T11:06:35Z-
dc.date.available2017-02-27T11:06:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15409-
dc.description.abstractУ статті відзначено особливості діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Обґрунтовано необхідність внутріш- нього контролю в системі фінансової безпеки підприємства та здійснення оцінки стану управління системою фінансової безпеки підприємств м’ясопереробної галузі. Проаналізовано динаміку основних показників рівня фінансової безпеки ПАТ «Івано-Франківськ» Вінницям'ясо» за період 2011–2015 рр.uk_UA
dc.publisherГлобальні та національні проблеми економікиuk_UA
dc.relation.ispartofseries10;-
dc.subjectфінансова безпекаuk_UA
dc.subjectfinancial safetyuk_UA
dc.subjectфінансові ризикиuk_UA
dc.subjectfinancial risksuk_UA
dc.titleЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
184.pdf411.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.