Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16134
Назва: Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти туристичної індустрії України
Автори: Чорний, Роман Степанович
Ключові слова: туризм, праця, мотивація, оплата праці, міста, фактори-детермінанти
Дата публікації: 16-кві-2013
Видавництво: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних пройесів» 16-18 квітня 2013.-Тернопіль.-С.308-309.
Бібліографічний опис: Висвітлено роль мотиваційних складових праці у сфері туризму
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16134
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17 .pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.