Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16134
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорний, Роман Степанович | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-04T10:57:41Z | - |
dc.date.available | 2017-03-04T10:57:41Z | - |
dc.date.issued | 2013-04-16 | - |
dc.identifier.citation | Висвітлено роль мотиваційних складових праці у сфері туризму | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16134 | - |
dc.publisher | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних пройесів» 16-18 квітня 2013.-Тернопіль.-С.308-309. | uk_UA |
dc.subject | туризм, праця, мотивація, оплата праці, міста, фактори-детермінанти | uk_UA |
dc.title | Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти туристичної індустрії України | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17 .pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.