Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорний, Роман Степанович-
dc.date.accessioned2017-03-04T10:57:41Z-
dc.date.available2017-03-04T10:57:41Z-
dc.date.issued2013-04-16-
dc.identifier.citationВисвітлено роль мотиваційних складових праці у сфері туризмуuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16134-
dc.publisherМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних пройесів» 16-18 квітня 2013.-Тернопіль.-С.308-309.uk_UA
dc.subjectтуризм, праця, мотивація, оплата праці, міста, фактори-детермінантиuk_UA
dc.titleЕфективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти туристичної індустрії Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17 .pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.