Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16134
Назва: | Ефективне використання трудового потенціалу і належне забезпечення продуктами харчування як фактори-детермінанти туристичної індустрії України |
Автори: | Чорний, Роман Степанович |
Ключові слова: | туризм, праця, мотивація, оплата праці, міста, фактори-детермінанти |
Дата публікації: | 16-кві-2013 |
Видавництво: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Організація діяльності підприємств туристичної індустрії в умовах інтеграційних пройесів» 16-18 квітня 2013.-Тернопіль.-С.308-309. |
Бібліографічний опис: | Висвітлено роль мотиваційних складових праці у сфері туризму |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16134 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17 .pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.